Rijschool IJmuiden

Rijschool IJmuiden

Dé rijschool IJmuiden is natuurlijk autorijschool Afslag Haarlem! Onze rijschool is gevestigd in Haarlem, maar we halen je voor de deur op in IJmuiden voor je autorijles! Er hebben dan ook al veel leerlingen uit IJmuiden hun rijbewijs gehaald bij onze autorijschool!

Proefles autorijles IJmuiden: geheel vrijblijvend!

Wil jij ook snel en voordelig je rijbewijs halen bij dé rijschool IJmuiden? Plan dan nu een vrijblijvende proefles! Voor je eerste rijles halen wet thuis, op school of op je werk op in de regio IJmuiden. Tijdens je eerste rijles in IJmuiden maak je kennis met je rijinstructeur, het lesmateriaal, de lesauto en onze prettige manier van rijles geven!

Ben je na je eerste rijles enthousiast geworden en zijn wij de rijschool in IJmuiden waar je naar op zoek was? Dan kun je bij je instructeur direct je volgende rijles plannen. De lesovereenkomst krijg je mee naar huis zodat je deze rustig door kunt lezen en je keuze kunt maken voor 1 van onze voordelige lespakketten.

Voor het plannen van je rijlessen maken wij als rijschool gebruik van een digitale lesplanner. Je kunt vanuit huis je rijlessen inplannen en wijzigen, en krijgt voor elke rijles een reminder.

Reguliere rijlessen

Bij onze rijschool in IJmuiden kun je 6 dagen per week terecht voor autorijles. Ook in de avonduren! Wij raden aan om minimaal 2 x per week rijles te volgen. Maar minder of vaker kan natuurlijk ook, wat jij het prettigst vindt!

Contact met rijschool IJmuiden

Ben je na het lezen van onze website en de reacties van onze (ex) leerlingen enthousiast geworden over onze autorijschool? Zijn wij de rijschool in IJmuiden waar je naar op zoek was? Neem dan snel contact met ons op en plan een vrijblijvende proefles in!

Tot snel!

Scroll naar boven