Afslag Haarlem

Afslag Haarlem

De leukste rijschool in Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke rijschool die les geeft in Haarlem en omstreken? Met scherpe tarieven en waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat? Stop dan maar met zoeken want bij rijschool afslag Haarlem zit je zeker goed. Wij geven al jarenlang autorijles en hebben al talloze leerlingen opgeleid voor hun rijbewijs. Door onze ervaring weten we dan ook precies wat elke leerling nodig heeft. Een goede instructeur kan zijn manier van lesgeven aanpassen aan zijn leerling en dit is dan ook precies waar wij voor staan. Omdat wij begrijpen dat het erg moeilijk is om een rijschool alleen te selecteren op zijn tarieven en website krijg je bij ons eerst altijd een vrijblijvende proefles. Deze proefles duurt 90 minuten en de bedoeling van deze proefles is om kennis te maken met je instructeur en de lesauto. Je instructeur kan aan de hand van deze proefles ook een inschatting maken hoeveel lesuren hij denkt dat je ongeveer nodig hebt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je eerder klaar bent voor je examen en dat je dan nog wat uren over hebt. Mocht dit zo zijn dan krijg je de niet gereden uren ook weer netjes teruggestort op je rekening na je examen, want de uren die je niet hebt gereden hoef je uiteraard ook niet te betalen.

Waarom Rijschool Afslag Haarlem

Bij Rijschool Afslag Haarlem krijg je de beste begeleiding van het begin tot aan het einde van je rijopleiding. Je krijgt altijd rijles van één vaste instructeur in dezelfde rookvrije lesauto. Iedere leerling die ervoor kiest om zijn rijlessen bij Rijschool Afslag Haarlem te volgen krijgt een rijopleiding op maat aangeboden! Dit houdt in dat als je vorderingen worden bijgehouden op je les kaart welke altijd aan het einde van je les samen met jou wordt ingevuld door je instructeur. Ook de gereden uren worden hierop bijgehouden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Als je graag wilt beginnen met rijlessen in Haarlem en omstreken geef je dan vandaag nog op voor een proefles bij Rijschool Afslag Haarlem en laat ons jou overtuigen van de kwaliteit van onze rijschool en zet de eerste stap voor een geslaagde opleiding.

Pakket 1
575
 • 10 rijlessen
 • Vaste instructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
 • Direct beginnen!
Pakket 2
1650
 • 30 rijlessen
 • Gratis proefles!
 • Vaste instructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
Pakket 3
1820
 • 35 rijlessen
 • Gratis proefles!
 • Vaste instructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies

HEB JE SPOED?!

Meerdere keren per week lessen is mogelijk!!

10 UUR LES VOOR MAAR 575 EURO

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan een 10-rittenkaart aan bij Rijschool Afslag Haarlem voor maar € 575.

Algemene tarieven

Proefles
Losse rijles
Praktijkexamen
Tussentijdse Toets
Gezondheidsverklaring
90 min
60 min
via CBR
T.T.T
via CBR
GRATIS! *
€ 60
€ 270
€ 190
€ 41,50
 

* Bij afname van pakket 2 of 3 is de proefles gratis en anders kost deze €30.-

Geslaagde leerlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
61 berichten.
Thomas Wehnes Thomas Wehnes heeft geschreven op 25 november 2022 om 14:28
Nadat mijn nicht hier tevreden haar rijbewijs gehaald had, ik zelf toch ook maar begonnen bij Pieter. Hier en daar wat problemen door corona, maar door alle goede uitleg, toch in 1x geslaagd! Bedankt!
Linda van Zomeren Linda van Zomeren heeft geschreven op 27 oktober 2022 om 15:40
Na meerdere jaren op en af gelest te hebben kwam ik via een collega bij Pieter terecht. Een super fijne, rustige en duidelijke instructeur. Voelde me al snel op mijn gemak en was ook nog eens gezellig in de auto. Wat niet geheel onbelangrijk is dat ik in een keer geslaagd ben!! Zou pieter dan ook aan iedereen aanraden.
Frederique Frederique heeft geschreven op 25 oktober 2022 om 12:53
Mijn broer, zus en ik hebben alle drie ons rijbewijs gehaald bij Pieter. Hij begeleid erg rustig en duidelijk en ondertussen is het ook gezellig. Ik zou zeker les bij hem nemen!
Sjoerd Sjoerd heeft geschreven op 3 oktober 2022 om 13:10
Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs! Met ontzettend veel dank aan rijschool Afslag Haarlem. Pieter is heel fijn om als instructeur te hebben. Legt alles duidelijk uit en heeft mij goed voorbereidt om zo zelfstandig achter het stuur te zitten. Zou hem zeker aanraden, bedankt Pieter 🙂
Dave Dave heeft geschreven op 19 september 2022 om 09:36
Ik heb top lessen gehad deze man is erg meegaand Met ze leerlingen en altijd gezellig in de auto Met 1 woord te beschrijven een top vent
Aron Aron heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 14:33
Hele leuke, leerzame en gezellige lessen gehad. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goede rijschool. Bedankt Pieter!
Laura Laura heeft geschreven op 3 juli 2022 om 16:56
Ik ben afgelopen week geslaagd voor mijn rijexamen na 1x afrijden. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen. De instructeur is rustig, geduldig en duidelijk in de uitleg wat ik als plezierig heb ervaren. Bedankt Pieter!
Lena Lena heeft geschreven op 16 juni 2022 om 18:27
Bij deze Pieter ben je verzekerd van hele gezellige lessen met hele goeie relaxte begeleiding en leer je je veilig op de weg te bewegen! Dikke aanrader in Haarlem en omgeving! Veel dank Pieter
Job Job heeft geschreven op 15 juni 2022 om 22:13
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kan Pieter en Rijschool Afslag Haarlem aan iedereen aanbevelen. Er was namelijk altijd een goede sfeer in de auto. Bovendien heb ik door de begeleiding van Pieter elke week enorm veel geleerd tijdens de lessen waardoor ik uiteindelijk met veel vertrouwen het examen in kon gaan. Dank voor alle lessen!
Robin Robin heeft geschreven op 31 mei 2022 om 12:23
Deze ochtend ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dank je wel Pieter voor de goede lessen, heb in de auto een hele fijne, gezellig maar vooral ook serieuze tijden met je gehad! Het rustige uitleggen heeft enorm geholpen gaat iets niet in 1x dan doen we het verder op nog een keer. Wel ga ik onze gesprekken over Formule 1 missen! Afslag Haarlem is zeker een aanrader Pieter is echt een topper! Ik heb een hele fijne tijd gehad en raad ook zeker Rijschool Afslag Haarlem aan! Pieter harstikke bedankt voor alle hulp en wie weet tot ooit in de toekomst!
Damian Damian heeft geschreven op 24 mei 2022 om 09:56
Ik ben in 2x geslaagd. Pieter is een super gezellige rij instructeur en je kan super gezellige gesprekken met hem hebben maar hij kan ook heel serieus zijn en dat Is top ik vond de lessen super leerzaam en Harstikke bedankt Pieter. Deze rijschool is zeker aan te raden
Misha Koomen Misha Koomen heeft geschreven op 9 april 2022 om 10:14
Ik ben gister in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs mede door de fijne lessen van Pieter!! We hebben het super gezellig gehad in de auto maar op de momenten dat het nodig is kan Pieter heel goed en serieus uitleggen. Hij kan heel goed uit leggen wat je precies fout doet zodat je het daarna goed kan doen. Ik heb een hele fijne tijd gehad! Ik raad deze rijschool zeker aan! Bedankt Pieter!
Jasmijn Jasmijn heeft geschreven op 5 april 2022 om 16:21
Pieter is echt een top leraar! Hij is gezellig, rustig en geduldig en kan erg goed uitleggen. Ook voor iemand met veel zenuwen en wat eerdere negatieve ervaringen met rijles is Pieter echt een aanrader. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier kreeg in het rijden. Zojuist in 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt Pieter, ik hoop je nog eens tegen te komen 🙂
Ryan Lovelock Ryan Lovelock heeft geschreven op 1 april 2022 om 13:36
Pieter was a great instructor and a pleasant person to spend time with in the car! As an experience, English speaking, driver I came to Pieter looking to fine tune my Dutch driving skills and work out any bad habits that I had developed. He was friendly and helpful and I would strongly recommend him to anyone! I asked my exam on my first try!
Devi Devi heeft geschreven op 2 december 2021 om 11:50
Ik heb de lessen met Pieter als heel prettig ervaren. Pieter legt de fouten die je maakt fijn uit, waardoor je in een korte tijd, goed auto leert rijden. Buiten de efficiëntie lessen om, is het ook super gezellig in de auto. Ik heb leuke gesprekken gehad en ik zou niet bij een andere rijscholen mijn rijbewijs hadden willen halen. Bedankt voor alle lessen! En ik raad het iedereen aan
Daphne Daphne heeft geschreven op 1 september 2021 om 20:23
Naast de leerzame lessen waarin Pieter altijd de rust zelve bleef, heb ik het altijd erg gezellig gehad in de auto! Ik heb me nooit onprettig gevoeld en terwijl ik moeite had met het maken van fouten gaf Pieter me altijd het vertrouwen dat er niks mis was met fouten maken. Daarnaast verliep de communicatie met Pieter altijd erg prettig! Bovendien ben ik in 1x geslaagd!😄
Caithlynn Caithlynn heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 15:49
Ik ben in 1x geslaagd! Super bedankt Pieter voor alle lessen, ik vond het altijd heel relaxed en elke les was super leerzaam. Dankzij jouw lessen voel ik me nu goed voorbereid om zelfstandig de weg op te gaan. Ik raad iedereen deze rijschool zeker aan!!!
Josephine Josephine heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 11:32
Ik ben gister in 1x geslaagd!! Bedankt voor alle lessen! Het was altijd heel gezellig en super leerzaam. Ik heb het gevoel dat ik nu veilig en zelfstandig de weg op kan. Ik raad zeker deze rijschool aan.
Emma Emma heeft geschreven op 24 augustus 2021 om 11:14
Ik ben net in 1x geslaagd! Alle dank naar Pieter voor de leuke en leerzame lessen. Ik heb ontzettend veel gelachen in de auto, wat het rijden voor mij een stuk minder erg maakte. Deze rijschool zou ik zeker aan iedereen aanraden!☺️
Stijn Stijn heeft geschreven op 17 augustus 2021 om 10:02
Ik ben in 3 x geslaagd. Wegens corona en mijn opleiding binnen defensie was het voor mij maar ook voor de rijschool niet altijd makkelijk vaak te lessen. De rijschool heeft hier heel erg met mij mee gedacht en gewerkt. Zelfs zijn vrije zondag heeft hij opgeofferd voor mij om extra te lessen! Daarnaast zijn we naar Alkmaar gegaan om af te rijden (welliswaar geslaagd derde keer in haarlem), kortom een hele betrouwbare en fijne rijschool die niet alleen aan het rijbewijs denkt maar vooral aan de rij vaardigheden👌. Ik raad een ieder aan bij deze rijschool te gaan. Mvg Stijn
Scroll naar top