Geslaagden

Geslaagde leerlingen

We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen bij Rijschool Afslag Haarlem hebben ervaren. Daarom stellen we het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
98 berichten.
ALI ALI schreef op 11 juli 2024 om 19:55
HI Thank you so much Sir pieter .I can recommend Driving School to everyone.Sir Pieter is a capable, patient, calm instructor who easily adapts his way of instruction to the person and circumstances. Always with clear feedback, a lot of humor and an eye for the person. It's very nice that Pieter always checks how things are going prior to the lesson and actually does something with that information.it was always nice to take a lesson i am so Happy to get my licence be couse of Sir pieter thank you so much again sir Pieter
Bente Bente schreef op 28 juni 2024 om 08:27
Heel erg bedankt!! Ik ben heel blij dat ik hier heb gereden. Het was altijd gezellige tijdens de lessen en bedankt voor het geduld! Zeker een aanrader. :))
Ruby Ruby schreef op 19 juni 2024 om 09:23
Heel erg bedankt Pieter! Na duidelijke, rustige en vooral gezellige rijlessen ben ik geslaagd. Door Pieter heb ik de zelfvertrouwen gekregen om goed en rustig te rijden! Raad hem zeker aan!
Quinten Quinten schreef op 3 juni 2024 om 14:52
Heel erg bedankt Pieter! Altijd goede en gezellige rijlessen gehad. Zeker een aanrader dus!
Merel Sophie Merel Sophie schreef op 3 juni 2024 om 07:30
Heel erg bedankt Pieter! Ik vond het echt heel erg gezellig, ook in 1 keer geslaagd:) Voor alle mensen die dit lezen, rijden bij Pieter. Hij legt alles heel rustig uit en heeft veel geduld (ook heel veel humor). Echt een dikke aanrader!
Jamie Vermaat Jamie Vermaat schreef op 29 april 2024 om 07:24
Vandaag eindelijk geslaagd!! Mocht ook wel een keer. Leuke lessen gehad met goeie instructies. Rijschool is zeker aan te raden. Rustige en relaxte rijinstructeur en gwn duidelijk.
Boris van der putten Boris van der putten schreef op 27 maart 2024 om 14:10
Vandaag in 1 keer geslaagt, ik ben super blij en raad deze rijschool ook aan. Gezelige en rustige lessen. Ty pieter.
Louise Louise schreef op 22 februari 2024 om 16:17
Vandaag geslaagd voor me rijbewijs na de goede lessen van Pieter gehad te hebben. Ik vond het altijd hele fijne, rustige maar ook gezellige lessen. Hij neemt altijd goed de tijd voor je, legt duidelijk uit en toont ook interesse in je. Ik ben ontzettend blij met de rijschool keuze die ik heb gemaakt en daarom raad ik hem aan! Bedankt Pieter 🙂
Monika Monika schreef op 21 februari 2024 om 14:47
Ik kan Rijschool afslag aan iedereen aanraden. Pieter is een capabele, geduldige, rustige instructeur die zijn manier van instructies makkelijk aanpast aan de persoon en omstandigheden. Altijd met duidelijke feedback, veel humor en oog voor het persoon. Heel prettig dat Pieter altijd even checkt hoe het gaat voorafgaand aan de les en ook daadwerkelijk wat doet met die informatie. Als iemand met o.a. ADHD, wat lichamelijke beperkingen en rijangst was het niet altijd even makkelijk… Maar vandaag is het na 2,5 jaar wel in één keer gelukt 😁😁 Nogmaals bedankt voor alles!
Juuls Warris Juuls Warris schreef op 13 februari 2024 om 10:07
Net in 1 keer geslaagd!! Erg goede en gezellige lessen gehad. Ik zou rijschool afslag zeker aanraden! Dankjewel Pieter 🙂
Sarah Sarah schreef op 1 februari 2024 om 11:38
Net in 1x geslaagd! heb zeer goede lessen gehad. waren altijd ontspannen en gezellig.
Lucas Lucas schreef op 20 januari 2024 om 09:12
Na 3 jaar met langdurige pauzes die ik mezelf had opgelegd geslaagd! altijd fijne en ontspannen lessen kunnen genieten met Pieter gedurende deze periode. De lessen waren altijd fijn en ik heb op een goed tempo alles kunnen leren. Ik zou rijschool afslag zeker aanraden. Thanks Pieter!
Hannah Hannah schreef op 28 december 2023 om 18:16
Net in een keer geslaagd voor m’n praktijk! Ontzettend tevreden met Pieter. Ik heb op een goed tempo alles geleerd, wat hij met veel geduld en aandacht deed. In het begin had ik het niet verwacht, maar ga de rijlessen en de hele gezellige gesprekken toch echt missen. Pieter, bedankt!
Tees van Soest Tees van Soest schreef op 4 december 2023 om 11:06
Hele fijne en goede ervaring met Pieter! De perfecte rijinstructeur naar mijn mening. De manier waarop hij rijles gaf was echt top. In één keer geslaagd door Pieter. Dus zeker een aanrader om bij Pieter te gaan lessen
Tom Schmitz Tom Schmitz schreef op 28 november 2023 om 11:40
Hele fijne ervaring met Pieter. Geeft duidelijk les en daarbuiten leuk gesprekspartner met goede muzieksmaak.
Matthijs Matthijs schreef op 13 november 2023 om 15:55
Erg fijne lessen gehad met Pieter. Hij heeft over elke situatie wel weer een leuke anekdote om de sfeer goed te houden. De lessen inplannen ging altijd soepel en flexibel. Ik ben ook in één keer geslaagd dus zeker een aanrader!
Remy Remy schreef op 23 oktober 2023 om 10:27
Zeer leuke lessen gehad bij afslag haarlem. Erg sociale instructeur (pieter) wat het rijden een stuk leuker maakt en helpt je erg goed met het behalen van je examens. Ook gaan de afsraken erg soepel .
Bart Bart schreef op 20 oktober 2023 om 07:07
Net geslaagd voor mijn (tweede) praktijk-examen! De lessen met Pieter waren altijd gezellig, wat de weg op gaan altijd leuk maakte. Ondanks dat het langer duurde dan ik had gehoopt (heb ik vooral mezelf ook aan te danken), ben ik zeer tevreden!
julia julia schreef op 2 oktober 2023 om 12:57
ik ben vanmiddag geslaagd voor m’n rijbewijs!!!! heb altijd suuuuper fijne lessen gehad bij pieter en het was altijd gezelllig. kreeg altijd alles goed uitgelegd en goeie tips :))))
Daryl Daryl schreef op 22 september 2023 om 10:12
Pieter is een top gozer en een fijne, goede, duidelijke instructeur! De lessen waren duidelijk, fijn en enorm gezellig. Ik ben dan ook in 1x geslaagd. Bedankt voor alles Pieter!
Scroll naar boven