Geslaagden

Geslaagde leerlingen

We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen bij Rijschool Afslag Haarlem hebben ervaren. Daarom stellen we het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
92 berichten.
Boris van der putten Boris van der putten schreef op 27 maart 2024 om 14:10
Vandaag in 1 keer geslaagt, ik ben super blij en raad deze rijschool ook aan. Gezelige en rustige lessen. Ty pieter.
Louise Louise schreef op 22 februari 2024 om 16:17
Vandaag geslaagd voor me rijbewijs na de goede lessen van Pieter gehad te hebben. Ik vond het altijd hele fijne, rustige maar ook gezellige lessen. Hij neemt altijd goed de tijd voor je, legt duidelijk uit en toont ook interesse in je. Ik ben ontzettend blij met de rijschool keuze die ik heb gemaakt en daarom raad ik hem aan! Bedankt Pieter 🙂
Monika Monika schreef op 21 februari 2024 om 14:47
Ik kan Rijschool afslag aan iedereen aanraden. Pieter is een capabele, geduldige, rustige instructeur die zijn manier van instructies makkelijk aanpast aan de persoon en omstandigheden. Altijd met duidelijke feedback, veel humor en oog voor het persoon. Heel prettig dat Pieter altijd even checkt hoe het gaat voorafgaand aan de les en ook daadwerkelijk wat doet met die informatie. Als iemand met o.a. ADHD, wat lichamelijke beperkingen en rijangst was het niet altijd even makkelijk… Maar vandaag is het na 2,5 jaar wel in één keer gelukt 😁😁 Nogmaals bedankt voor alles!
Juuls Warris Juuls Warris schreef op 13 februari 2024 om 10:07
Net in 1 keer geslaagd!! Erg goede en gezellige lessen gehad. Ik zou rijschool afslag zeker aanraden! Dankjewel Pieter 🙂
Sarah Sarah schreef op 1 februari 2024 om 11:38
Net in 1x geslaagd! heb zeer goede lessen gehad. waren altijd ontspannen en gezellig.
Lucas Lucas schreef op 20 januari 2024 om 09:12
Na 3 jaar met langdurige pauzes die ik mezelf had opgelegd geslaagd! altijd fijne en ontspannen lessen kunnen genieten met Pieter gedurende deze periode. De lessen waren altijd fijn en ik heb op een goed tempo alles kunnen leren. Ik zou rijschool afslag zeker aanraden. Thanks Pieter!
Hannah Hannah schreef op 28 december 2023 om 18:16
Net in een keer geslaagd voor m’n praktijk! Ontzettend tevreden met Pieter. Ik heb op een goed tempo alles geleerd, wat hij met veel geduld en aandacht deed. In het begin had ik het niet verwacht, maar ga de rijlessen en de hele gezellige gesprekken toch echt missen. Pieter, bedankt!
Tees van Soest Tees van Soest schreef op 4 december 2023 om 11:06
Hele fijne en goede ervaring met Pieter! De perfecte rijinstructeur naar mijn mening. De manier waarop hij rijles gaf was echt top. In één keer geslaagd door Pieter. Dus zeker een aanrader om bij Pieter te gaan lessen
Tom Schmitz Tom Schmitz schreef op 28 november 2023 om 11:40
Hele fijne ervaring met Pieter. Geeft duidelijk les en daarbuiten leuk gesprekspartner met goede muzieksmaak.
Matthijs Matthijs schreef op 13 november 2023 om 15:55
Erg fijne lessen gehad met Pieter. Hij heeft over elke situatie wel weer een leuke anekdote om de sfeer goed te houden. De lessen inplannen ging altijd soepel en flexibel. Ik ben ook in één keer geslaagd dus zeker een aanrader!
Remy Remy schreef op 23 oktober 2023 om 10:27
Zeer leuke lessen gehad bij afslag haarlem. Erg sociale instructeur (pieter) wat het rijden een stuk leuker maakt en helpt je erg goed met het behalen van je examens. Ook gaan de afsraken erg soepel .
Bart Bart schreef op 20 oktober 2023 om 07:07
Net geslaagd voor mijn (tweede) praktijk-examen! De lessen met Pieter waren altijd gezellig, wat de weg op gaan altijd leuk maakte. Ondanks dat het langer duurde dan ik had gehoopt (heb ik vooral mezelf ook aan te danken), ben ik zeer tevreden!
julia julia schreef op 2 oktober 2023 om 12:57
ik ben vanmiddag geslaagd voor m’n rijbewijs!!!! heb altijd suuuuper fijne lessen gehad bij pieter en het was altijd gezelllig. kreeg altijd alles goed uitgelegd en goeie tips :))))
Daryl Daryl schreef op 22 september 2023 om 10:12
Pieter is een top gozer en een fijne, goede, duidelijke instructeur! De lessen waren duidelijk, fijn en enorm gezellig. Ik ben dan ook in 1x geslaagd. Bedankt voor alles Pieter!
Annemijn Booten Annemijn Booten schreef op 15 september 2023 om 12:35
Ik heb de lessen als goed en gezellig ervaren. Pieter was een geduldige instructeur en we hebben veel leuke gesprekken gehad. Bedankt!!
Christiaan Christiaan schreef op 8 september 2023 om 16:50
Bij de 2de keer lukte me het. Pieter is het beste wat je kan krijgen. Dankjewel
Sana Sana schreef op 14 juli 2023 om 12:57
Na 4 keer examen te doen ben ik eindelijk geslaagd. Dit lag zeker niet aan Pieter maar vooral aan mijn zenuwen. Soms last hebben van faalangst maar door de fijne sfeer tijdens de rijlessen werd dat steeds minder en kreeg ik meer zelfvertrouwen in het rijden. Dus ik zou de rijschool van Pieter aan iedereen adviseren aangezien hij de rij technieken haarfijn uitlegt waardoor iedereen kan leren rijden.
Sanne Sanne schreef op 12 juli 2023 om 16:03
Vanmorgen in één keer geslaagd voor m’n praktijkexamen, dit dankzij de goede lessen van Pieter :). Hij is geduldig en geeft super fijne en rustige uitleg. Door hem ben ik veel zelfverzekerder geworden in de auto. Bedankt Pieter voor alle gezellige lessen :).
Chantal Chantal schreef op 19 juni 2023 om 09:18
Vandaag in één keer geslaagd! De lessen waren super gezellig en heel leerzaam. Elke les leerde ik wat nieuws. Pieter is geduldig, gezellig en het belangrijkste een goede rij-instructeur. De auto is ook heel chill om in te rijden en voelde me er veilig in. Ik raad het heel erg aan om hier lessen te nemen! En ga Pieter natuurlijk missen.
Zeray Zeray schreef op 31 maart 2023 om 04:26
Hey
Scroll naar boven