Geslaagden

Geslaagde leerlingen

We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen bij Rijschool Afslag Haarlem hebben ervaren. Daarom stellen we het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
85 berichten.
Tees van Soest Tees van Soest schreef op 4 december 2023 om 11:06
Hele fijne en goede ervaring met Pieter! De perfecte rijinstructeur naar mijn mening. De manier waarop hij rijles gaf was echt top. In één keer geslaagd door Pieter. Dus zeker een aanrader om bij Pieter te gaan lessen
Tom Schmitz Tom Schmitz schreef op 28 november 2023 om 11:40
Hele fijne ervaring met Pieter. Geeft duidelijk les en daarbuiten leuk gesprekspartner met goede muzieksmaak.
Matthijs Matthijs schreef op 13 november 2023 om 15:55
Erg fijne lessen gehad met Pieter. Hij heeft over elke situatie wel weer een leuke anekdote om de sfeer goed te houden. De lessen inplannen ging altijd soepel en flexibel. Ik ben ook in één keer geslaagd dus zeker een aanrader!
Remy Remy schreef op 23 oktober 2023 om 10:27
Zeer leuke lessen gehad bij afslag haarlem. Erg sociale instructeur (pieter) wat het rijden een stuk leuker maakt en helpt je erg goed met het behalen van je examens. Ook gaan de afsraken erg soepel .
Bart Bart schreef op 20 oktober 2023 om 07:07
Net geslaagd voor mijn (tweede) praktijk-examen! De lessen met Pieter waren altijd gezellig, wat de weg op gaan altijd leuk maakte. Ondanks dat het langer duurde dan ik had gehoopt (heb ik vooral mezelf ook aan te danken), ben ik zeer tevreden!
julia julia schreef op 2 oktober 2023 om 12:57
ik ben vanmiddag geslaagd voor m’n rijbewijs!!!! heb altijd suuuuper fijne lessen gehad bij pieter en het was altijd gezelllig. kreeg altijd alles goed uitgelegd en goeie tips :))))
Daryl Daryl schreef op 22 september 2023 om 10:12
Pieter is een top gozer en een fijne, goede, duidelijke instructeur! De lessen waren duidelijk, fijn en enorm gezellig. Ik ben dan ook in 1x geslaagd. Bedankt voor alles Pieter!
Annemijn Booten Annemijn Booten schreef op 15 september 2023 om 12:35
Ik heb de lessen als goed en gezellig ervaren. Pieter was een geduldige instructeur en we hebben veel leuke gesprekken gehad. Bedankt!!
Christiaan Christiaan schreef op 8 september 2023 om 16:50
Bij de 2de keer lukte me het. Pieter is het beste wat je kan krijgen. Dankjewel
Sana Sana schreef op 14 juli 2023 om 12:57
Na 4 keer examen te doen ben ik eindelijk geslaagd. Dit lag zeker niet aan Pieter maar vooral aan mijn zenuwen. Soms last hebben van faalangst maar door de fijne sfeer tijdens de rijlessen werd dat steeds minder en kreeg ik meer zelfvertrouwen in het rijden. Dus ik zou de rijschool van Pieter aan iedereen adviseren aangezien hij de rij technieken haarfijn uitlegt waardoor iedereen kan leren rijden.
Sanne Sanne schreef op 12 juli 2023 om 16:03
Vanmorgen in één keer geslaagd voor m’n praktijkexamen, dit dankzij de goede lessen van Pieter :). Hij is geduldig en geeft super fijne en rustige uitleg. Door hem ben ik veel zelfverzekerder geworden in de auto. Bedankt Pieter voor alle gezellige lessen :).
Chantal Chantal schreef op 19 juni 2023 om 09:18
Vandaag in één keer geslaagd! De lessen waren super gezellig en heel leerzaam. Elke les leerde ik wat nieuws. Pieter is geduldig, gezellig en het belangrijkste een goede rij-instructeur. De auto is ook heel chill om in te rijden en voelde me er veilig in. Ik raad het heel erg aan om hier lessen te nemen! En ga Pieter natuurlijk missen.
Zeray Zeray schreef op 31 maart 2023 om 04:26
Hey
Annebeth Annebeth schreef op 15 maart 2023 om 12:28
Yoeeeh in 1 x geslaagd vanmorgen voor mijn rijbewijs. Pieter is een geduldige begripvolle docent die goed aansluit op de behoefte van de leerling. Hij leert je systematisch alle handelingen op de goede manier uit te voeren zodat je vol vertrouwen de weg op kan.
Arianne Arianne schreef op 10 maart 2023 om 13:45
Na 4x toch eindelijk geslaagd. Helaas door corona en door fouten van mezelf heb ik niet in één keer kunnen slagen maar dit ligt zeker niet aan Pieter. De lessen met Pieter waren erg gezellig en leerzaam. Hij legt je goed uit wat je moet doen en blijft rustig. Hij toont veel begrip, wordt niet snel boos als je een foutje maakt en geeft je de juiste tips en trics wat jij nodig hebt tijdens het rijden. Ik raad zeker iedereen aan om bij hem lessen te volgen !
Frederike Frederike schreef op 28 februari 2023 om 11:05
Vanochtend in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dankzij de gezellige en geduldige lessen met Pieter. Op een fijne manier leer je hoe je goed als automobilist deel moet nemen aan het verkeer. De lesauto is ook een fijne auto om in te rijden, vooral de stoel en stuurverwarming zijn een pré 😉 Nogmaals onwijs bedankt!
Jochem Schelling Jochem Schelling schreef op 20 februari 2023 om 13:20
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Heb de lessen met pieter als zeer gezellig ervaren. Je leert op een prettige duidelijke manier deelnemer van het verkeer te worden. Altijd tijd voor een grap en een babbel tussendoor! Duidelijk uitleg en hulpmiddelen om dingen te leren! Zeer aan te raden om bij pieter je rijbewijs te halen!
Iris Sortsritip Iris Sortsritip schreef op 17 februari 2023 om 14:48
Vandaag in 1x geslaagd zonder tussentijdse toets!! Lessen waren altijd erg gezellig en veel gelachen! Duidelijke uitleg en fijne auto om in te rijden!
Irina Motoc Irina Motoc schreef op 12 januari 2023 om 18:36
Hi, I would like to schedule a proefles please (I understand it is 30 euros if I don't sign up for a package). I have been driving for 19 years, automatic, even in the NL, but after 6 months my US license was considered expired. I understand Dutch but in such situations I prefer to speak English, if you have an instructor willing to speak English then contact me and let's plan something. I live on Engelalndlaan. Cheers, Irina
Brenda de Ruiter Brenda de Ruiter schreef op 11 januari 2023 om 14:27
Vandaag in 1 keer geslaagd door de goede lessen van Pieter. Het is elke les super gezellig en hij is super duidelijk en geeft fijne uitleg. Hij heeft geduld en door hem ben ik een zelfverzekerde zelfstandige bestuurder geworden. Bedankt voor de lessen Pieter!
Scroll naar boven