Rijschool Beverwijk

Rijschool Beverwijk

Woon je in de regio Beverwijk en ben je op zoek naar de beste rijschool Beverwijk? Die heb je dan nu gevonden! Rijschool Afslag Haarlem is namelijk de leukste autorijschool in Beverwijk! Onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs haal jij snel en voordelig je rijbewijs!

Rijles Beverwijk geheel op maat

Elke leerling is anders! Daarom krijgt elke leerling die rijles neemt bij onze autorijschool Beverwijk een rijopleiding op maat aangeboden! Wil je meerdere keren per week lessen? Of neem je liever iets meer de tijd? Wil je een Rijopleiding in Stappen volgen? Of heb je last van faalangst? Alles is mogelijk bij jouw rijschool Beverwijk!

Onze rijinstructeurs in Beverwijk

Het belangrijkste bij de keuze van je rijschool in Beverwijk is of je een klik hebt met je rijinstructeur! Bij rijschool Afslag Haarlem werken 2 ervaren rijinstructeurs die beiden op een professionele en rustige manier rijles geven.

Pieter is de oprichter van rijschool Afslag Haarlem en heeft al veel leerlingen in Beverwijk en omgeving aan het felbegeerde rijbewijs geholpen! Pieter is professioneel, heeft veel humor en motiveert je elke rijles opnieuw!

Sinds 2015 heeft Pieter versterking gekregen van Alex. Alex is geboren en getogen in Friesland maar geeft al jaren met veel plezier autorijles in de regio Beverwijk. Alex is nuchter, rustig en heeft een flinke dosis droge humor!

Lees de enthousiaste reacties van onze leerlingen over onze instructeurs en onze autorijschool Beverwijk in het gastenboek. Kies ook voor de leukste rijschool in Beverwijk!

Proef rijles bij dé rijschool Beverwijk

Wil je graag rijles volgen bij onze autorijschool in Beverwijk? Reserveer dan een vrijblijvende proefles! Je kunt het formulier onderaan deze pagina gebruiken om een proefles bij onze autorijschool te reserveren!

Voor de proef rijles halen we je thuis (of op school, of op je werk) op in de regio Beverwijk. De proef les is geheel vrijblijvend en kost je slechts €30,00 Besluit je na deze proefles je rijbewijs bij ons te willen halen? Dan is je proefles zelfs geheel gratis wanneer je 1 van onze voordelige lespakketten afneemt!

 
 
Scroll naar boven