Geslaagden

Geslaagde leerlingen

We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen bij Rijschool Afslag Haarlem hebben ervaren. Daarom stellen we het zeer op prijs als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
93 berichten.
Zeray Zeray schreef op 31 maart 2023 om 04:26
Hey
Annebeth Annebeth schreef op 15 maart 2023 om 12:28
Yoeeeh in 1 x geslaagd vanmorgen voor mijn rijbewijs. Pieter is een geduldige begripvolle docent die goed aansluit op de behoefte van de leerling. Hij leert je systematisch alle handelingen op de goede manier uit te voeren zodat je vol vertrouwen de weg op kan.
Arianne Arianne schreef op 10 maart 2023 om 13:45
Na 4x toch eindelijk geslaagd. Helaas door corona en door fouten van mezelf heb ik niet in één keer kunnen slagen maar dit ligt zeker niet aan Pieter. De lessen met Pieter waren erg gezellig en leerzaam. Hij legt je goed uit wat je moet doen en blijft rustig. Hij toont veel begrip, wordt niet snel boos als je een foutje maakt en geeft je de juiste tips en trics wat jij nodig hebt tijdens het rijden. Ik raad zeker iedereen aan om bij hem lessen te volgen !
Frederike Frederike schreef op 28 februari 2023 om 11:05
Vanochtend in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dankzij de gezellige en geduldige lessen met Pieter. Op een fijne manier leer je hoe je goed als automobilist deel moet nemen aan het verkeer. De lesauto is ook een fijne auto om in te rijden, vooral de stoel en stuurverwarming zijn een pré 😉 Nogmaals onwijs bedankt!
Jochem Schelling Jochem Schelling schreef op 20 februari 2023 om 13:20
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Heb de lessen met pieter als zeer gezellig ervaren. Je leert op een prettige duidelijke manier deelnemer van het verkeer te worden. Altijd tijd voor een grap en een babbel tussendoor! Duidelijk uitleg en hulpmiddelen om dingen te leren! Zeer aan te raden om bij pieter je rijbewijs te halen!
Iris Sortsritip Iris Sortsritip schreef op 17 februari 2023 om 14:48
Vandaag in 1x geslaagd zonder tussentijdse toets!! Lessen waren altijd erg gezellig en veel gelachen! Duidelijke uitleg en fijne auto om in te rijden!
Irina Motoc Irina Motoc schreef op 12 januari 2023 om 18:36
Hi, I would like to schedule a proefles please (I understand it is 30 euros if I don't sign up for a package). I have been driving for 19 years, automatic, even in the NL, but after 6 months my US license was considered expired. I understand Dutch but in such situations I prefer to speak English, if you have an instructor willing to speak English then contact me and let's plan something. I live on Engelalndlaan. Cheers, Irina
Brenda de Ruiter Brenda de Ruiter schreef op 11 januari 2023 om 14:27
Vandaag in 1 keer geslaagd door de goede lessen van Pieter. Het is elke les super gezellig en hij is super duidelijk en geeft fijne uitleg. Hij heeft geduld en door hem ben ik een zelfverzekerde zelfstandige bestuurder geworden. Bedankt voor de lessen Pieter!
Guyllian Bouman Guyllian Bouman schreef op 4 januari 2023 om 09:04
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs in 1x! Ik keek altijd uit naar de lessen omdat het gewoon altijd gezellig is ( en serieus wanneer dat moet natuurlijk). Ik bij geen anderen rijschool willen afrijd rijden dan bij pieter. Ik voel mij nu zelfverzekerd op de weg en kan niet wachten om veel kilometers te maken met m'n auto. Heel erg bedankt pieter!
Diederick de Gier Diederick de Gier schreef op 30 december 2022 om 13:57
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben zeer tevreden over de rijlessen van Pieter. Hij is altijd heel geduldig, weet precies waar mijn aandachtspunten zitten en hoe ik die het beste kan verbeteren. Bovendien voel ik me nu zelfverzekerd om de weg alleen op te gaan. Bedankt voor alle lessen!
Casper Dechering Casper Dechering schreef op 19 december 2022 om 21:34
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Mijn ervaring is dat Pieter een heel rustige en duidelijke instructeur is maar bovenal ontzettend geduldig is en nooit problemen ermee heeft om iets nog vaker uit te leggen. Ik heb de rijlessen altijd als fijn en gezellig beleefd en heb er ontzettend veel van geleerd! Heel erg bedankt Pieter!
Wessel Wessel schreef op 29 november 2022 om 10:34
Pieter is een super fijne, rustige en duidelijke instructeur. Hij geeft erg leerzame maar ook leuke en gezellige lessen. Ik raad Rijschool Afslag zeker aan, nadat ik in 1x geslaagd ben! Heel erg bedankt, Pieter!
Thomas Wehnes Thomas Wehnes schreef op 25 november 2022 om 14:28
Nadat mijn nicht hier tevreden haar rijbewijs gehaald had, ik zelf toch ook maar begonnen bij Pieter. Hier en daar wat problemen door corona, maar door alle goede uitleg, toch in 1x geslaagd! Bedankt!
Linda van Zomeren Linda van Zomeren schreef op 27 oktober 2022 om 15:40
Na meerdere jaren op en af gelest te hebben kwam ik via een collega bij Pieter terecht. Een super fijne, rustige en duidelijke instructeur. Voelde me al snel op mijn gemak en was ook nog eens gezellig in de auto. Wat niet geheel onbelangrijk is dat ik in een keer geslaagd ben!! Zou pieter dan ook aan iedereen aanraden.
Frederique Frederique schreef op 25 oktober 2022 om 12:53
Mijn broer, zus en ik hebben alle drie ons rijbewijs gehaald bij Pieter. Hij begeleid erg rustig en duidelijk en ondertussen is het ook gezellig. Ik zou zeker les bij hem nemen!
Sjoerd Sjoerd schreef op 3 oktober 2022 om 13:10
Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs! Met ontzettend veel dank aan rijschool Afslag Haarlem. Pieter is heel fijn om als instructeur te hebben. Legt alles duidelijk uit en heeft mij goed voorbereidt om zo zelfstandig achter het stuur te zitten. Zou hem zeker aanraden, bedankt Pieter 🙂
Dave Dave schreef op 19 september 2022 om 09:36
Ik heb top lessen gehad deze man is erg meegaand Met ze leerlingen en altijd gezellig in de auto Met 1 woord te beschrijven een top vent
Aron Aron schreef op 9 augustus 2022 om 14:33
Hele leuke, leerzame en gezellige lessen gehad. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goede rijschool. Bedankt Pieter!
Laura Laura schreef op 3 juli 2022 om 16:56
Ik ben afgelopen week geslaagd voor mijn rijexamen na 1x afrijden. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen. De instructeur is rustig, geduldig en duidelijk in de uitleg wat ik als plezierig heb ervaren. Bedankt Pieter!
Lena Lena schreef op 16 juni 2022 om 18:27
Bij deze Pieter ben je verzekerd van hele gezellige lessen met hele goeie relaxte begeleiding en leer je je veilig op de weg te bewegen! Dikke aanrader in Haarlem en omgeving! Veel dank Pieter
Scroll naar boven