Afslag Haarlem

Afslag Haarlem

De leukste rijschool in Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke rijschool die les geeft in Haarlem en omstreken? Met scherpe tarieven en waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat? Stop dan maar met zoeken want bij rijschool afslag Haarlem zit je zeker goed. Wij geven al jarenlang autorijles en hebben al talloze leerlingen opgeleid voor hun rijbewijs. Door onze ervaring weten we dan ook precies wat elke leerling nodig heeft. Een goede instructeur kan zijn manier van lesgeven aanpassen aan zijn leerling en dit is dan ook precies waar wij voor staan. Omdat wij begrijpen dat het erg moeilijk is om een rijschool alleen te selecteren op zijn tarieven en website krijg je bij ons eerst altijd een vrijblijvende proefles. Deze proefles duurt 90 minuten en de bedoeling van deze proefles is om kennis te maken met je instructeur en de lesauto. Je instructeur kan aan de hand van deze proefles ook een inschatting maken hoeveel lesuren hij denkt dat je ongeveer nodig hebt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je eerder klaar bent voor je examen en dat je dan nog wat uren over hebt. Mocht dit zo zijn dan krijg je de niet gereden uren ook weer netjes teruggestort op je rekening na je examen, want de uren die je niet hebt gereden hoef je uiteraard ook niet te betalen.

Waarom Rijschool Afslag Haarlem

Bij Rijschool Afslag Haarlem krijg je de beste begeleiding van het begin tot aan het einde van je rijopleiding. Je krijgt altijd rijles van één vaste instructeur in dezelfde rookvrije lesauto. Iedere leerling die ervoor kiest om zijn rijlessen bij Rijschool Afslag Haarlem te volgen krijgt een rijopleiding op maat aangeboden! Dit houdt in dat als je vorderingen worden bijgehouden op je les kaart welke altijd aan het einde van je les samen met jou wordt ingevuld door je instructeur. Ook de gereden uren worden hierop bijgehouden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Als je graag wilt beginnen met rijlessen in Haarlem en omstreken geef je dan vandaag nog op voor een proefles bij Rijschool Afslag Haarlem en laat ons jou overtuigen van de kwaliteit van onze rijschool en zet de eerste stap voor een geslaagde opleiding.

Pakket 1
625
 • 10 uur rijles
 • Vaste instructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
 • Direct beginnen!
Pakket 2
1800
 • 30 uur rijles
 • Gratis proefles!
 • Vaste instructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
Pakket 3
1995
 • 35 uur rijles
 • Gratis proefles!
 • Vaste instructeur
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies

10 UUR LES VOOR MAAR 625 EURO

Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan een 10-rittenkaart aan bij Rijschool Afslag Haarlem voor maar € 625.

Algemene tarieven

Proefles
Losse rijles
Praktijkexamen
Tussentijdse Toets
Gezondheidsverklaring
90 min
60 min
via CBR
T.T.T
via CBR
GRATIS! *
€ 65
€ 280
€ 210
€ 41,50
 

* Bij afname van pakket 2 of 3 is de proefles gratis en anders kost deze €50.-

Geslaagde leerlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
96 berichten.
Sana Sana schreef op 14 juli 2023 om 12:57
Na 4 keer examen te doen ben ik eindelijk geslaagd. Dit lag zeker niet aan Pieter maar vooral aan mijn zenuwen. Soms last hebben van faalangst maar door de fijne sfeer tijdens de rijlessen werd dat steeds minder en kreeg ik meer zelfvertrouwen in het rijden. Dus ik zou de rijschool van Pieter aan iedereen adviseren aangezien hij de rij technieken haarfijn uitlegt waardoor iedereen kan leren rijden.
Sanne Sanne schreef op 12 juli 2023 om 16:03
Vanmorgen in één keer geslaagd voor m’n praktijkexamen, dit dankzij de goede lessen van Pieter :). Hij is geduldig en geeft super fijne en rustige uitleg. Door hem ben ik veel zelfverzekerder geworden in de auto. Bedankt Pieter voor alle gezellige lessen :).
Chantal Chantal schreef op 19 juni 2023 om 09:18
Vandaag in één keer geslaagd! De lessen waren super gezellig en heel leerzaam. Elke les leerde ik wat nieuws. Pieter is geduldig, gezellig en het belangrijkste een goede rij-instructeur. De auto is ook heel chill om in te rijden en voelde me er veilig in. Ik raad het heel erg aan om hier lessen te nemen! En ga Pieter natuurlijk missen.
Zeray Zeray schreef op 31 maart 2023 om 04:26
Hey
Annebeth Annebeth schreef op 15 maart 2023 om 12:28
Yoeeeh in 1 x geslaagd vanmorgen voor mijn rijbewijs. Pieter is een geduldige begripvolle docent die goed aansluit op de behoefte van de leerling. Hij leert je systematisch alle handelingen op de goede manier uit te voeren zodat je vol vertrouwen de weg op kan.
Arianne Arianne schreef op 10 maart 2023 om 13:45
Na 4x toch eindelijk geslaagd. Helaas door corona en door fouten van mezelf heb ik niet in één keer kunnen slagen maar dit ligt zeker niet aan Pieter. De lessen met Pieter waren erg gezellig en leerzaam. Hij legt je goed uit wat je moet doen en blijft rustig. Hij toont veel begrip, wordt niet snel boos als je een foutje maakt en geeft je de juiste tips en trics wat jij nodig hebt tijdens het rijden. Ik raad zeker iedereen aan om bij hem lessen te volgen !
Frederike Frederike schreef op 28 februari 2023 om 11:05
Vanochtend in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dankzij de gezellige en geduldige lessen met Pieter. Op een fijne manier leer je hoe je goed als automobilist deel moet nemen aan het verkeer. De lesauto is ook een fijne auto om in te rijden, vooral de stoel en stuurverwarming zijn een pré 😉 Nogmaals onwijs bedankt!
Jochem Schelling Jochem Schelling schreef op 20 februari 2023 om 13:20
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Heb de lessen met pieter als zeer gezellig ervaren. Je leert op een prettige duidelijke manier deelnemer van het verkeer te worden. Altijd tijd voor een grap en een babbel tussendoor! Duidelijk uitleg en hulpmiddelen om dingen te leren! Zeer aan te raden om bij pieter je rijbewijs te halen!
Iris Sortsritip Iris Sortsritip schreef op 17 februari 2023 om 14:48
Vandaag in 1x geslaagd zonder tussentijdse toets!! Lessen waren altijd erg gezellig en veel gelachen! Duidelijke uitleg en fijne auto om in te rijden!
Irina Motoc Irina Motoc schreef op 12 januari 2023 om 18:36
Hi, I would like to schedule a proefles please (I understand it is 30 euros if I don't sign up for a package). I have been driving for 19 years, automatic, even in the NL, but after 6 months my US license was considered expired. I understand Dutch but in such situations I prefer to speak English, if you have an instructor willing to speak English then contact me and let's plan something. I live on Engelalndlaan. Cheers, Irina
Brenda de Ruiter Brenda de Ruiter schreef op 11 januari 2023 om 14:27
Vandaag in 1 keer geslaagd door de goede lessen van Pieter. Het is elke les super gezellig en hij is super duidelijk en geeft fijne uitleg. Hij heeft geduld en door hem ben ik een zelfverzekerde zelfstandige bestuurder geworden. Bedankt voor de lessen Pieter!
Guyllian Bouman Guyllian Bouman schreef op 4 januari 2023 om 09:04
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs in 1x! Ik keek altijd uit naar de lessen omdat het gewoon altijd gezellig is ( en serieus wanneer dat moet natuurlijk). Ik bij geen anderen rijschool willen afrijd rijden dan bij pieter. Ik voel mij nu zelfverzekerd op de weg en kan niet wachten om veel kilometers te maken met m'n auto. Heel erg bedankt pieter!
Diederick de Gier Diederick de Gier schreef op 30 december 2022 om 13:57
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben zeer tevreden over de rijlessen van Pieter. Hij is altijd heel geduldig, weet precies waar mijn aandachtspunten zitten en hoe ik die het beste kan verbeteren. Bovendien voel ik me nu zelfverzekerd om de weg alleen op te gaan. Bedankt voor alle lessen!
Casper Dechering Casper Dechering schreef op 19 december 2022 om 21:34
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Mijn ervaring is dat Pieter een heel rustige en duidelijke instructeur is maar bovenal ontzettend geduldig is en nooit problemen ermee heeft om iets nog vaker uit te leggen. Ik heb de rijlessen altijd als fijn en gezellig beleefd en heb er ontzettend veel van geleerd! Heel erg bedankt Pieter!
Wessel Wessel schreef op 29 november 2022 om 10:34
Pieter is een super fijne, rustige en duidelijke instructeur. Hij geeft erg leerzame maar ook leuke en gezellige lessen. Ik raad Rijschool Afslag zeker aan, nadat ik in 1x geslaagd ben! Heel erg bedankt, Pieter!
Thomas Wehnes Thomas Wehnes schreef op 25 november 2022 om 14:28
Nadat mijn nicht hier tevreden haar rijbewijs gehaald had, ik zelf toch ook maar begonnen bij Pieter. Hier en daar wat problemen door corona, maar door alle goede uitleg, toch in 1x geslaagd! Bedankt!
Linda van Zomeren Linda van Zomeren schreef op 27 oktober 2022 om 15:40
Na meerdere jaren op en af gelest te hebben kwam ik via een collega bij Pieter terecht. Een super fijne, rustige en duidelijke instructeur. Voelde me al snel op mijn gemak en was ook nog eens gezellig in de auto. Wat niet geheel onbelangrijk is dat ik in een keer geslaagd ben!! Zou pieter dan ook aan iedereen aanraden.
Frederique Frederique schreef op 25 oktober 2022 om 12:53
Mijn broer, zus en ik hebben alle drie ons rijbewijs gehaald bij Pieter. Hij begeleid erg rustig en duidelijk en ondertussen is het ook gezellig. Ik zou zeker les bij hem nemen!
Sjoerd Sjoerd schreef op 3 oktober 2022 om 13:10
Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs! Met ontzettend veel dank aan rijschool Afslag Haarlem. Pieter is heel fijn om als instructeur te hebben. Legt alles duidelijk uit en heeft mij goed voorbereidt om zo zelfstandig achter het stuur te zitten. Zou hem zeker aanraden, bedankt Pieter 🙂
Dave Dave schreef op 19 september 2022 om 09:36
Ik heb top lessen gehad deze man is erg meegaand Met ze leerlingen en altijd gezellig in de auto Met 1 woord te beschrijven een top vent
Scroll naar boven